Jieun nilai pikeun kaca

tentang Kami

nyieun nilai kaca

SUNKON Intelligent Technology Co.,Ltd.,lokasina di Guangdong, Cina, nu nempatan 10000 méter pasagi. Kusabab ngadegna taun 2012, urang geus adhering kana falsafah produksi "salamet ku kualitas sarta jero ku reputasi".Terus ningkatkeun R&D development.and mendesain mesin leuwih ramah-pamaké pikeun pasar needs.We boga alat produksi canggih, aparatur inspeksi kualitas tepat, desain kuat jeung productivity.We ngajamin kualitas cacad "enol".

Pilih kami

Perusahaan kami khusus dina produksi mesin ngolah gelas.Contona:Kaca Mesin Garis Lurus Edging, Kaca Lempeng Line Beveling Mesin, Kaca Lurus Line Ganda Edging Mesin, Kaca Lurus Line Round Edging Mesin, Kaca Mesin Cuci, Kaca Sandblasting Mesin jeung saterusna. Kami boga alat produksi canggih, kualitas inspeksi alat tepat. , Desain kuat sarta productivity.We ngajamin kualitas cacad "enol".

  • Strong Technical Backgrond, complete products and rich experience. more than 10 years

    Backgrond Téknis anu kuat, produk lengkep sareng pangalaman anu beunghar.leuwih ti 10 taun

  • Strict quality inspection team, checks at all levels to provide customers with high-quality products

    Tim pamariksaan kualitas anu ketat, pariksa dina sagala tingkatan pikeun nyayogikeun produk kualitas luhur ka konsumén

  • perfect management system and after-sales service system ensure timely and effective services for customers

    sistem manajemen sampurna jeung sistem layanan sanggeus-jualan mastikeun jasa timely tur éféktif pikeun konsumén

  • asdsadsazxc7
  • asdsadsazxc8
  • asdsadsazxc9
  • asdsadsazxc10
  • asdsadsazxc1
  • cer01
  • asdsadsazxc2
  • asdsadsazxc3
  • asdsadsazxc4
  • asdsadsazxc5
  • asdsadsazxc6

News didatangan konsumén

  • Naon mesin kaca?

    Mesin kaca utamana nujul kana mesin industri jeung alat-alat dipaké dina produksi kaca jeung ngolah.Mesin kaca utamana dibagi kana dua kategori: alat-alat perlakuan tiis kaca jeung alat-alat perlakuan panas kaca.alat-alat perlakuan tiis kaca utamana ngawengku machi cuci kaca ...

  • 2021 Cina (Shanghai) Pameran Industri Kaca Internasional réngsé suksés

    Ti 6 Mei nepi ka 9 Mei 2021, Pameran Industri Kaca Internasional Cina (Shanghai) réngsé suksés di Aula Pameran Shanghai.Salaku supplier well-dipikawanoh produk mesin kaca profésional senior, Sunkon Intelligent Technology CO., LTD aktip participa...