CGPS-1600 Mesin Kaca Otomatis-Kaca

  • product-img

CGPS-1600 Mesin Kaca Otomatis-Kaca

Pedaran pondok:

Modél
CGPS-1600
Sistem Kontrol
Kontrol manual
Sértipikasi
Salaku Pesenan
Min. Pesenan
1 SET
Harga
Ngarempugkeun
Palabuhan
Shunde, Guangzhou, Shenzhen, Cina
Kapasitas Produksi
50 sét / Bulan
Pakét
Dibungkus ku PE. Pilem atanapi kotak Puter-kai
Sarat pamayaran
T / T, L / C, Western Union, jsb
Mangsa jaminan
Sataun
Harga
Kéngingkeun Harga Terbaru

Detil Produk

Tanda Produk

URAIAN

  •  Mesin Sandi Kaca Kaca otomatis CGPS ​​Series gaduh 3 jinis fungsi otomatis-otomatis sareng manual, dilengkepan ku 3 gun sandblasting otomatis sareng 1 gun sandblasting manual. Nozél bedil didamel ku bahan khusus anu tiasa ningkat ngagunakeun kahirupan. Éta diwangun ku bagian pangiriman, kabinet sandblasting, sistem panyemprotan keusik otomatis, alat pengumpulan keusik sareng sistem kontrol otomatis, gelas ditepikeun kana kabinet, aya dilengkepan tilu bedil, anu sacara otomatis dilarapkeun ka blast pasir kana permukaan kaca salaku per spésifikasi anu parantos dipasang dina layar toél, éta ogé dilengkepan gun manual tambahan anu tiasa dianggo ku modél manual. Janten mesin ieu tiasa dianggo gancang, lingkungan sareng operasi gampang

DATA Téknis

NGARAN 

KAPING 

Jangkungna Max 1600mm
Ukuran Min 200 * 200mm
Kandelna gelas 3-50mm
Laju 20-25m² / h
Kakuatan total 3.5kW
 Beurat  1000kg
 Pendudukan bumi 2400x1800x2200m
Voltaseu  380V50HZ

BAGIAN STRUKTUR UTAMA

SIMENS éléktrik

Ngadopsi bagian listrik SIMENS supados drive mesin langkung awét sareng stabil.