Mesin Cuci Kaca CGQX 2500

  • product-img

Mesin Cuci Kaca CGQX 2500

Pedaran pondok:

Modél
CGQX 2500
Sistem Kontrol
Sakumaha dipénta
Sértipikasi
CE
Min. Pesenan
1 Sét
Harga
Ngarempugkeun
Palabuhan
Shunde, Guangzhou, Shenzhen, Cina
Kapasitas Produksi
50 sét / Bulan
Pakét
Dibungkus ku PE. Pilem atanapi kotak Puter-kai
Sarat pamayaran
T / T, L / C, Western Union, jsb
Mangsa jaminan
Sataun
Harga
Kéngingkeun Harga Terbaru

Detil Produk

Tanda Produk

VIDEO

URAIAN

Mesin cuci kaca dianggo pikeun nyeuseuh kaca sareng garing. Mangrupikeun alat anu diperyogikeun pikeun perusahaan pengolahan gelas. Éta cocog pikeun nyeuseuh gelas umum, kaca dilapis sareng bagian gelas LOW-E. Bagian ngumbah sareng ngeringkeun tiasa diangkat sacara umum, PLC kanggo pilihan kontrol.

 

 

 

Mesin ngadopsi struktur horisontal, nempatkeun gelas datar dina roller transfer, ngalangkungan bagian lawang ---- bagian cuci ---- bagian drying (kalayan mesin pengering 22kwk) ---- bagian kaluar.

 

 

 

Kacepetan mindahkeun kaca tiasa disaluyukeun ku inverter frékuénsi numutkeun sarat ngolahna. Sareng urang tiasa nyaluyukeunbéda kandel gelas ku alat angkat listrik.

APLIKASI

tubiai
in
wun
fh
ap

Kaca Pangwangunan

Kaca Industri

Panto sareng jandela Kaca

Kaca jati

Kaca Perkakas

NEMPAT RODA

 

Max. Ukuran Kaca 2500
Ukuran Gelas Min 380 × 380mm
Ngangkat jangkung 400mm
Kandelna gelas 3-25mm
Laju 0,5-12m / mnt
Total Kakuatan 27kw
Beurat 3500

BAGIAN STRUKTUR UTAMA

2500清洗机

   01      Sikat Roller

 

3 pasang roller sikat (φ150mm), whayam nyeuseuh low-e gelas, dua roller luhur tiasa janten angkat jeung pernah nganyenyeri coated gelas permukaan.

 

 

 

 

1629340683(1)
XF)M85(F`EFU`K)3CJ60(HH

   02     Sikat lemes

 

Hiji sapotong roller sikat lemes luhur pikeun nyeuseuh gelas low-e khususna.

 

   03     Panutup ngajaga stainless steel

Panutup ngajaga stainless steel pikeun panangtayungan anu saé sareng katingali éndah.

 

 

1629341245(1)
1629341443(1)

   04      Alat angkat

 

Kisaran angkat maksimal pikeun nyeuseuh sareng ngeringkeun bagian nyaéta 400mm salaku hiji, gampang pikeun dirawat.

 

 

Kasus PELANGGAN

q1
q2
q3
q4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News