Mesin édisi ganda gelas CGSZ2042

  • product-img

Mesin édisi ganda gelas CGSZ2042

Pedaran pondok:


  • Modél: CGSZ2042
  • Sistem Kontrol: PLC
  • Bijil: Salaku Pesenan
  • Min. Pesenan: 1 SET
  • Harga: Ngarempugkeun
  • Palabuhan: Shunde, Guangzhou, Shenzhen, Cina
  • Kapasitas Produksi: 50 sét / bulan
  • Pakét: Dibungkus ku PE. Pilem atanapi kotak Puter-kai
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C, Western Union, jsb
  • Mangsa jaminan: Sataun
  • Harga: Kéngingkeun Harga Terakhir
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    URAIAN

    Bagian handap garis lempeng duaan sareng arris kaca tiasa diolah dina hiji waktos ku cara ngagiling kasar, halus sareng polemik pneumatik.

     

     

     

    Sadaya-dina-hiji struktur pikeun mesin sareng kotak sirkuit saé pikeun waterproof, hemat rohangan sareng merenah pikeun dioperasikeun. Awak utama ngadopsi beusi tuang kalayan perlakuan anil.

     

     

     

    Dipasang ku pituduh linier anu hadé sareng mandrel sekrup anu mastikeun katepatan tina pamrosésan. Kurung sistem samping anu tiasa dipindahkeun nyaéta desain pigura W, anu ningkatkeun akurasi gerakan sareng tingkat stabilitas; ogé éta tiasa manjangkeun waktos hirup tina rak linier

     

    Alat anu dilereskeun posisi parantos ditambihan dina mesin, anu ngajawab masalah nyimpang tina gelas alit, sareng leres-leres sadar operasi cerdas mesin sambung nalika mindahkeun gelas.

     

     

     

    Kontrol PLC ku layar toél, setting data sareng status grinding tina gelas tiasa ditingalikeun dina pusat kontrol. Lebar pamrosésan, kandelna, sareng ngangkat arris luhur disaluyukeun sacara otomatis.

     

     

    Perbaikan polemik pneumatik ningkat nganggo rel pituduh linier presisi tinggi pikeun ngabimbing sareng struktur ieu tiasa ngajantenkeun polishing langkung stabil sareng dipercaya, ogé pikeun ngahemat roda grinding kalayan épéktip.

     

     

    APLIKASI

    tubiai

    Kaca Pangwangunan

    in

    Kaca Industri

    wun

    Panto sareng jandela Kaca

    fh

    Kaca jati

    ap

    Kaca Perkakas

    NEMPAT RODA

    1624938655(1)

     

    Kandel Kaca 3-25mm
    Ukuran Diproses Min 350 * 350mm
    Ukuran Diproses Max 4200mm
    Laju prosés 1-15m / mnt
    Jangkungna Gawé 920mm
    Total Kakuatan 70kw

    BAGIAN STRUKTUR UTAMA

    高速单机水印

       01      Munasabah Tata kabayang

     

    Ngadopsi mérek motor anu kawéntar "ABB", sareng perenah roda anu lumayan pikeun ngalakukeun pagelaran anu hadé dina ujung kaca. Bagian handap garis lempeng dua kali sareng arris kaca tiasa diolah dina hiji waktos ku kasar, grinding halus sareng polemik pneumatik

     

    水印
    电箱

       02     Kotak sirkuit rapih

    Ngadopsi komponén listrik Schneider sareng Siemens PLC. Sadaya-dina-hiji struktur pikeun mesin sareng kotak sirkuit saé pikeun waterproof, hemat rohangan sareng merenah pikeun dioperasikeun.

       03     Poles pneumatik

    Sadaya roda polishing nganggo polemik pneumatik, sareng tanjeunna ngagosok sirah aya dina sareng kaluar pneumatik dina waktos anu sasarengan, dilengkepan gerbong motor presisi tinggi, pangaruh polesan dijamin

    气动抛光
    开合

       04      Kontrol kabuka-nutup pikeun lébar ngolah gelas

    Motor servo Siemens ngaluyukeun muka sareng nutup mesin pikeun mastikeun jalan lancar sanajan dina kecepatan tinggi.

       05     Ekuantitas motong xtra ngadeteksi alat

    Nalika ujung tambahan tina gelas datang noélés alat ieu, éta bakal ngaliwat sinyal pikeun PLC jeung mesin bakal diwartosan ka ngalambatkeun pikeun thnyaéta ujung tambahan. Maka kualitas kaca grinding sareng polishing bakal langkung saé.

    余量检测
    侧压

       06     Parangkat koréksi tekanan sisi

    Struktur input nyaéta ku alat koréksi tekanan sisi, anu gampang pikeun nyaluyukeun sareng perawatan.

    Kasus PELANGGAN

    1
    2
    4
    4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News