Mesin Edging Kaca Bentuk CGYX1321

  • product-img

Mesin Edging Kaca Bentuk CGYX1321

Pedaran pondok:

Modél
CGYX1321
Sistem Kontrol
Kontrol manual
Sértipikasi
Salaku Pesenan
Min. Pesenan
1 SET
Harga
Ngarempugkeun
Palabuhan
Shunde, Guangzhou, Shenzhen, Cina
Kapasitas Produksi
50 sét / Bulan
Pakét
Dibungkus ku PE. Pilem atanapi kotak Puter-kai
Sarat pamayaran
T / T, L / C, Western Union, jsb
Mangsa jaminan
Sataun
Harga
Kéngingkeun Harga Terbaru

Detil Produk

Tanda Produk

URAIAN

Mesin Edging Kaca Bentuk CGYX1321 cocog pikeun grinding sareng polesan ujung luarna kalayan bentuk buleud atanapi duckbilled kanggo bunderan, kaca lonjong sareng henteu teratur.
Gelas anu diolahna dilebetkeun kana mamat vakum tina cakram puter atanapi cakram satelit mandiri. Laju disk puteran tiasa disaluyukeun.

Nalika grinding peripheries, grinding kasar, refine grinding sareng polishing anu alternatip dilakukeun ku tilu coét. nalika ngagiling hipotenus, sudut coét dina kabayang bentuk bowel tiasa disaluyukeun sacara pas pikeun nyocogkeun sareng sudut taneuh pikeun ngagiling.

 

DATA Téknis

NGARAN 

KAPING 

Max. Ukuran kaca 100-2100 mm
Gelar bevel 0 ° -20 °
Kandelna gelas 3-21mm
Maks. Lebar lebah 35mm
Kakuatan  2,6KW
 Beurat  1200kg
 Pendudukan bumi 1300 * 1300 * 1700mm

BAGIAN STRUKTUR UTAMA

SUCKER KUALITAS

Ngadopsi mamat kualitas pikeun mastikeun posisi kaca langkung stabil sareng ngolah langkung presisi.