Mesin edging garis lempeng CGZ12325 Kaca sareng PLC

  • product-img

Mesin edging garis lempeng CGZ12325 Kaca sareng PLC

Pedaran pondok:


  • Modél: CGZ12325P
  • Sistem Kontrol: PLC
  • Bijil: Sakumaha urutan
  • Min. Pesenan: 1 SET
  • Harga: Ngarempugkeun
  • Palabuhan: Shunde, Guangzhou, Shenzhen, Cina
  • Kapasitas Produksi: 50 Sét / Bulan
  • Pakét: Dibungkus ku PE.Film atanapi Play-wood box
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C, Western Union, jsb
  • Mangsa jaminan: Sataun
  • Harga: Kéngingkeun Harga Terakhir
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    URAIAN

    CGZ12325 Cocog pikeun ngolah garis garis lempeng & 45 ° dugi ka lambaran gelas kalayan ukuran sareng ketebalan anu béda.

     

     

     

    Grinding kasar, grinding rupa, polishing na chamfering tiasa réngsé dina hiji waktos.

     

     

     

    Kacepetan produksi disaluyukeun ku motor anu langkung saé.

     

     

     

    Pelat payun sareng rea didamel tina bahan palsu 40Cr, anu permukaanna langkung awét ku pangobatan quenching frékuénsi luhur saatos ngagiling rupa.

     

     

    Dasar, balok hareup sareng tukang, ranjang sareng sirah grinding mangrupikeun bahan casting (dicaplokkeun pikeun nyegah deformasi), Anu tiasa nahan beban ageung sareng gaduh performa anu stabil. 

     

     

    Éta mangrupikeun alat grinding kaca anu pangsaéna pikeun ngolah kaca karajinan, kaca jati sareng kaca arsitektur.

     

     

    APLIKASI

    tubiai

    Kaca Pangwangunan

    in

    Kaca Industri

    wun

    Panto sareng jandela Kaca

    fh

    Kaca jati

    ap

    Kaca Perkakas

    NEMPAT RODA

    1625886390(1)

     

    Kandel Kaca 3-25mm
    Ukuran Diproses Min 80 * 80mm
    Ukuran Diproses Max 3000 * 3000mm
    Laju prosés 0,5-6m / mnt
    Beurat 4000kg
    Total Kakuatan 28kw
     Pendudukan bumi 8200 × 1000 × 2500mm

    BAGIAN STRUKTUR UTAMA

    12头PLC

       01      QINGZHU Gir

    Ngadopsi mérek kasohor “QIANGZHU”Kotak roda supados mesin langkung stabil.

     

     

     

    涡轮箱
    PLC

       02     Layar rampa Siemens PLC

    Ngadopsi SIEMENS PLC sareng layar toél pikeun nembongkeun ketebalan kaca, kagancangan sareng inpormasi lengkep anu gampang dioperasikeun.

       03     Schneider Electric

    Ngadopsi Schneider listrik kalayan perenah garis rapih anu ngajantenkeun mesin langkung aman sareng lancar.

     

    电器
    同步带

       04      Sabuk Timing Berkualitas Tinggi

    Ngadopsi hkualitas igh sabuk waktos pikeun nganteurkeun gelasna, anu ngagaduhan umur jasa langkung lami sareng langkung akurat.

     

       05     CDQC Grinding Motors

     

    Ngadopsi mérek kasohor CDQC pikeun motor grinding, awét sareng andal pikeun dipaké.

     

    CDQC电机
    钣金

       06     Parangkat koréksi tekanan sisi

    Struktur input nyaéta ku alat koréksi tekanan sisi, anu gampang pikeun nyaluyukeun sareng perawatan.

       07     Ekuantitas motong xtra ngadeteksi alat

    Nalika ujung tambahan tina gelas datang noélés alat ieu, éta bakal ngaliwat sinyal pikeun PLC jeung mesin bakal diwartosan ka ngalambatkeun pikeun thnyaéta ujung tambahan. Maka kualitas kaca grinding sareng polishing bakal langkung saé.

    不锈钢水箱

    Kasus PELANGGAN

    12头带水印
    12tou水印
    12t头水印
    12水印

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami