Taros Kami

Daérah LAYANAN

Konsultan penjualan

Saatos-jualan

Bantosan Téknis

Jasa ngaropéa

index2
CAZ (3)

Maggie Hu

Amérika Kidul sareng Wétan Tengah

0a6491a6

Mandy Liu

Wewengkon Afrika

a57a1228

Eva Li

Wilayah Éropa sareng Turki

E-mail: eva@cgtechchina.com

Tel / whatsapp: 0086-18670628439

68b7b003

Ruby Lu

Rusia sareng Daérah anu Ngomong Rusia

E-mail: ruby@cgtechchina.com

Tel / whatsapp: 0086-17329506808

c7e0f1d996f64c15aac8c987b6c62b1

Sunkon

Daérah Daérah séjén

E-mail: sales@cgtechchina.com

Telp: 0086-0757-28798693

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami