FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

naon layanan palanggan?

Bales jero 24 jam.

Kumaha cara masang mesinna?

Kami bakal nyayogikeun pidéo instalasi, ogé manual operasi pikeun ngabantosan palanggan masang mesin nyalira.

Dupi anjeun tiasa ngadamel mesin numutkeun sarat abdi?

Leres! Layanan khusus disayogikeun.

Kumaha upami kualitas mesin anjeun?

Kami nganggo mérek listrik bagian terkenal dunya kalayan kinerja struktur interior anu hadé, konfigurasi anu luhur pikeun umur panggunaan anu langkung lami, ogé penampilan anu saé. Insinyur anu kuat urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman R&D dina bidang ieu, urang teras-terasan nganggo struktur / desain dewasa pikeun mesin kami.

Naon Bayaranna?

T / T bakal langkung saé kalayan mindahkeun gancang sareng sababaraha biaya bank. L / C ogé tiasa nampi, tapi prosedur na rumit sareng biaya na mahal. Anjeun ogé tiasa nganggo Western Union sareng Jaminan Dagang anu sanés.

Sabaraha lami waktos pangirimanna?

Normalna 20 dugi 45 dinten.

Kumaha ngeunaan paking pikeun mesin?

Mesin bakal dibungkus ku pilem pikeun ngalawan kalembaban, kitu ogé palét kai atanapi waja di handapeun anu gampang diangkat mesinna

Naon basa dina PLC mesin anjeun? Naha tiasa nganggo basa urang sorangan?

Pitunjuk ngeunaan PLC nyaéta dina basa Inggris. Leres. Mimiti kami ngirimkeun paréntah dina basa Inggris ka anjeun, maka anjeun narjamahkeun kana basa anjeun nyalira teras kirimkeun deui ka kami. Maka urang tiasa ngadamel dina basa anjeun nyalira numutkeun tarjamahan anjeun.

Naon KODE HS produk anjeun?

Edger kaca, edger ganda, edger bentukna 84642010. Kaca beveller, kaca driller, kaca miter aya 84649019. Mesin cuci kaca nyaéta 84248999. Kaca sandblaster nyaéta 84243000.