2021 Pameran Industri Kaca Internasional Cina (Shanghai) réngsé hasil

  • news-img

Ti tanggal 6 dugi ka 9 Méi 2021, Paméran Industri Kaca Internasional Cina (Shanghai) réngsé hasil di Aula Pameran Shanghai. Salaku pamasok anu terkenal pikeun produk mesin kaca profesional senior, Sunkon calakan Téhnologi CO., LTD aktip ilubiung dina paméran gelas ieu sareng paméran mesin édisi dobel dua kali paling inovatif sareng kalapa ka konsumén di sakumna dunya.
44e60b48eb33a6d66831476f37af999
Paméran ngahijikeun tamu ti sakumna penjuru dunya, kalayan paméran mesin anu hadé sareng penjelasan anu sumanget ti para juragan. Stan kami narik seueur pelanggan pikeun nganjang sareng lirén. Aya sababaraha korsi kosong di daérah bursa palanggan sareng kamar hiburan. Perusahaan parantos ngahontal hajat kerjasama sareng seueur palanggan sareng nampi pujian bulat ti konsumén.
3521cec7f2c88fb4c8ae51c18076f6a
7d76eb16ff92e670a8bcd2cd727bd07
Kalayan pamekaran gancang industri mesin kaca ayeuna, nangkep paménta pasar hartosna nangkep énjing.
Sunkon Technology Technology CO., LTD bakal nyandak sikep langkung propésional sareng ketat, ningkatkeun darajat kamajuan dina panilitian sareng pamekaran, sareng nyumbang kana kamakmuran sareng pamekaran industri mesin kaca.


Pos waktos: Mei-11-2021