Rapat Penjualan Sunkon 2021

  • news-img

Sunkon ngayakeun konperénsi damel pamasaran 2021 di kantor pusat perusahaan dina 2 Maret 2021. Pimpinan perusahaan sareng manajer régional ngiringan rapat.
Dina rapat penjualan ieu, kami nyimpulkeun padamelan pamasaran di taun 2020, sareng ngadamel rencana damel pamasaran sareng damel konci pikeun departemen penjualan di 2021. Seueur naekeun moral tim pamasaran, ningkatkeun rasa ngahargaan sareng kohesi tim.