Mesin Edging Batu CGSC641

  • product-img

Mesin Edging Batu CGSC641

Pedaran pondok:


  • Modél: CGSC641
  • Sistem Kontrol: Manul
  • Bijil: Sakumaha urutan
  • Min. Pesenan: 1 SET
  • Harga: Ngarempugkeun
  • Palabuhan: Shunde, Guangzhou, Shenzhen, Cina
  • Pakét: Dibungkus ku kotak PE, Pilem atanapi Puter-kai
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C, Western Union, jsb
  • Mangsa jaminan: Sataun
  • Harga: Kéngingkeun Harga Anu Terakhir
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    URAIAN

    CGSC11 Éta cocog pikeun ngolah sababaraha ukuran sareng kandel sadaya jinis batu, marmer sareng granit. Éta dilengkepan ku roda intan, cakram abrasif cai, cakram katun semir, ngahubungkeun konci kéong pikeun ngolah sudut 45 derajat, ujung datar, kentel ujung handap, garis skirting jsb.

    Grinding kasar, grinding halus, polishing sareng chamfering tiasa réngsé dina pamrosésan sakali. 

    Dasar, balok hareup sareng tukang, ranjang sareng sirah grinding mangrupikeun bahan casting (dicaplokkeun pikeun nyegah deformasi), Anu tiasa nahan beban ageung sareng gaduh performa anu stabil.

    Struktur dasar spindle nyaéta desain anyar, didamel tina 20mm panel waja kandel, stabil sareng teu kabentuk, pastikeun motor tanpa geter sanajan ngolah potongan batu anu kandel sareng ageung.

     Kapasitas mesin sami sareng beban kerja 15 lalaki dina pamrosésan normal, naon deui, pamrosésan mesin nyingkahan pangaruh ponggawa ogé.

     Éta alat panggilingan batu anu pangsaéna pikeun produksi batch dina industri pengolahan batu. 

     

    DATA Téknis

    NGARAN 

    KAPING 

    Max. Ukuran kaca 2500 × 2500mm
    Ukuran Min.Gelas 100 × 100mm
    Kandelna gelas 3-30mm
    Laju transmissinon 0,5-6m / mnt
     Sudut bevel  0 ~ 25 °
    Max. Hemat grinding  3mm
     Max. arris ngagiling 2.5mm
    Kakuatan  19.5KW
     Beurat 2800kg
     Pendudukan bumi 7000 × 1000 × 2500mm

    NEMPAT RODA

    NO

    Motor

    Kakuatan

    (KW)

    NGÉNGKEUN RÉKA

    ngaran

    1

    profil kasar

    4.5

    Kabayang inten

    2

    profil kasar

    4.5

    Kabayang inten

    3

    Polesan

    3   Piring heureuy cai

    4

    Polesan

    3

    Piring heureuy cai

    5

    Polesan

    3 Piring heureuy cai

    6

    Polesan

    3 Piring heureuy cai

    7

    profil kasar

    3 Kabayang inten

    8

    Polesan

    3 Piring heureuy cai

    9

    Polesan

     3 Piring heureuy cai 

    10

    Polesan

     Piring heureuy cai

    11

    motong chamfer payun

    5.5

    sabeulah

     

    BAGIAN STRUKTUR UTAMA

    下载

    PANÉL KONTROL

    Panel kontrol anu saé sareng operasi gampang.

    下载

    Éléktronika SCHNEIDER

    Ngadopsi mérek Schneider pikeun mastikeun mesin ngalir lancar sareng awét pikeun dianggo.

    下载

    下载

    INVERTER FREAUENCY

    Ngadopsi inverter frékuénsi pikeun nyaluyukeun kagancangan pikeun mastikeun mesin damel langkung stabil nalika ngolah.

    下载 (2)

    NGÉRÉNG MOTOR

     Ngadopsi motor mérek Cina paling luhur "Mingliang" pikeun mesin coét supados mesin tiasa dianggo langkung stabil.

     

    下载 (2)

    Angkat Alat

     Angkat alat tina rel pituduh kaluaran sareng kaluaran, gampang pikeun ngatur jumlah grinding.

     

    下载 (2)

    GANGGUAN ALAMINUM ALUMINIUM

     Ngadopsi Strip lemes aluminium tibatan kerangka beusi anu nyandak transmisi gelas langkung stabil, awét pikeun dianggo sareng katingalina langkung saé

    下载 (2)

    TIMING BELT

    Ngadopsi sabuk waktos pikeun nganteurkeun gelas, stabil sareng awét

    下载 (2)

    Kontrol éléktrik

    Kontrol listrik pikeun nyaluyukeun kandel ngolah.

     

    下载 (2)

    GEARS

    Gears ngadopsi mérek terkenal mastikeun transmisi langkung stabil. 

    下载 (2)

    TANGKUNG AIR Waja STAINLESS

    Tangki cai stainless steel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami