Tentang Kami

Tim penjualan

Tim P&P

Tim damel

Tim saurna-diobral

SUNKON mangrupikeun pabrik profesional pikeun ngolah jero kaca di Cina. Parusahaan urang specializing dina produksi mesin ngolah kaca. Salaku conto: Mesin Lurus Kaca Edging Machine, Glass Straight Line Beveling Machine, Glass Straight Line Double Edging Machine, Glass Straight Line Round Edging Machine, Glass Shape Beveling Machine, Glass Drilling Machine, Glass Mesin Cuci, Glass Sandblasting Machine sareng sajabina.Kami gaduh alat produksi anu canggih, aparat inspeksi kualitas anu tepat, desain anu kuat sareng produktivitas. Kami ngajamin kualitas cacat "enol".

Kami komitmen pikeun nyayogikeun perlengkapan ngolah gelas anu sampurna pikeun konsumén, kalayan sumanget perusahaan "ketat, katitipan, kamajuan, inovasi". "Teu pernah sugema, ngudag anu langkung saé" nyaéta slogan kami. Kami ngarepkeun nyerat bab anu brilian sareng anjeun! Mesin kaca SUNKON parantos dianggo di penjuru dunya sapertos AS, Australia, Turki, Mexico, Brazil, Rusia, Kazakhstan, Armenia, Syria, Saudi Arabia, lran, Maroko, Tunisia, Kamboja, Thailand, Filipina, Vietnam, India, Pakistan jeung sajabana Suksés dioperasikeun sareng langkung ti 1000 pabrik ngolah kaca sareng nyayogikeun langkung ti 4500 peralatan SETS di jero negeri sareng luar negeri.

KAUNTUNGAN INTERNASIONAL

Kami ayana di tengah Asia, kalayan cocog sareng kabijakan anu sampurna sareng sirkulasi anu merenah. Di pasar internasional, urang gaduh pangalaman dagang anu cukup dewasa sareng stabil.
Kusabab kaayaan anu merenah, ogé kalayan partisipasi aktif tina pameran internasional sareng rentang dampak anu lega, langkung kondusif pikeun perusahaan kami pikeun ngagancangkeun pamekaran sareng promosi perdagangan mesin kaca. Kami ogé kéngingkeun sababaraha sertifikasi internasional anu berwibawa, sapertos CE, SGS , jsb.

KAUNTUNGAN INTERNASIONAL

SUNKON (CGTECH) fokus kana panilitian sareng pamekaran mesin kaca sareng téknologi. Langkung ti 10 taun ka pengker, kami parantos nyetél pusat P&P propinsi kami, kami keukeuh ngembangkeun sareng ningkatkeun mesin sepanjang waktos. Dugi ka ayeuna, Kami Suksés ngoperasikeun langkung ti 1000 pabrik pengolahan gelas sareng nyayogikeun langkung ti 4500 susunan pakakas di bumi sareng luar negeri.
mangtaun-taun ieu, mesin SUNKON (CGTECH) ngagaduhan reputasi anu saé ti para nasabah boh di Cina sareng pasar global.

KAUNTUNGAN INTERNASIONAL

SUNKON (CGTECH) mangrupikeun Pabrikan anu propésional pikeun sadaya jenis mesin pengolahan gelas, kalayan 5,000m2 tutuwuhan. Langkung ti 3 teknisi & insinyur anu gaduh pangalaman hébat duanana dina desain mesin inct sareng kaca ngolah langkung ti 15 taun, langkung ti 50 pagawé anu terampil. Ngadegkeun sistem manajemen produksi anu sampurna sareng pengawasan kualitas anu ketat sareng sistem pamariksaan, unggal detail tina mesin kami saloba mungkin pikeun ngahontal jaminan kualitas "ZERO".