Warta

  • news-img
  • 2021 China (Shanghai) International Glass Industry Exhibition  ended successfully

    2021 Pameran Industri Kaca Internasional Cina (Shanghai) réngsé hasil

    Ti tanggal 6 dugi ka 9 Méi 2021, Paméran Industri Kaca Internasional Cina (Shanghai) réngsé hasil di Aula Pameran Shanghai. Salaku pamasok terkenal produk mesin kaca profesional senior, Sunkon calakan Téhnologi CO., LTD aktip ngiringan ...
    Maca deui
  • Sunkon 2021 Sales meeting

    Rapat Penjualan Sunkon 2021

    Sunkon ngayakeun konperénsi damel pamasaran 2021 di kantor pusat perusahaan dina 2 Maret 2021. Pimpinan perusahaan sareng manajer régional ngiringan rapat. Dina rapat penjualan ieu, kami nyimpulkeun padamelan pamasaran di taun 2020, sareng ngadamel rencana damel pamasaran sareng konci panyebaran ...
    Maca deui
  • Analysis of the application of glass processing technology

    Analisis aplikasi téknologi ngolah gelas

    Parabot ngolah gelas utamina nuduhkeun kana mesin kaca anu ngalaksanakeun rangkéan pamrosésan dina kaca anu henteu diolah pikeun nyumponan kabutuhan industri anu béda. Téknologi pengolahan gelas anu langkung umum di industri utamina kalebet motong gelas, edging, polishing, l ...
    Maca deui
  • The base knowledge of glass

    Pangetahuan dasar tina gelas

    Ngeunaan konsép gelas, disebut ogé Liuli di Cina kuno. Karakter Jepang Jepang diwakilan ku gelas. Mangrupikeun zat padet anu relatif transparan anu ngabentuk struktur jaringan kontinyu nalika dilebur. Salila tiis, viskositas laun ...
    Maca deui
  • How to Maintain the Glass Straight line Edging Machine from SUNKON Glass Machinery co.,ltd

    Kumaha Ngajaga Mesin Edging Line lempeng tina SUNKON Glass Machinary co., Ltd.

    1. Sateuacan ngamimitian Mesin Kaca SUNKON, mangga parios kaayaan rusakna roda atanapi robih upami diperyogikeun. Sareng parios posisi nozel semprot unggal saatos kabayang parantos dirobih. 2. Mesin kedah ngajalankeun 5-10 menit tanpa gelas sateuacan ngolah t ...
    Maca deui
  • Three kinds of commonly used glass edging machine precautions

    Tilu jinis pancegahan mesin edging kaca anu biasa dianggo

    1. Mesin panggilingan linier nalika ngagunakeun pancegahan: Lurus mesin mesin edging ngalangkungan kaca sareng piring tukang clamping kaca sareng ngajalankeun gerakan gerak grindingna, panggunaan kedah merhatoskeun dua poin: ① Sateuacan sareng saatos plat tekanan sareng rel panduan permukaan gabungan ka biasa ...
    Maca deui
  • China’s glass edging machine development is still inadequate

    Pangembangan mesin edging kaca Cina masih teu nyukupan

    Kalayan ngembangkeun industri produk gelas sapopoé, pabrik kaca laun bakal ngembangkeun kana modeu produksi kelompok sareng ngabentuk kapasitas produksi skala. Garis produksi 10 atanapi langkung sét mesin pembuat botol netes dobel kalayan kontrol waktos éléktronik bakal nyanghareupan pasar ageung ...
    Maca deui