Mesin Beveling Line Lempeng CGX261P Kaca sareng Kontrol PLC

  • product-img

Mesin Beveling Line Lempeng CGX261P Kaca sareng Kontrol PLC

Pedaran pondok:

Modél
CGX261P
Sistem Kontrol
PLC
Sértipikasi
Salaku Pesenan
Min. Pesenan
1 SET
Harga
Ngarempugkeun
Palabuhan
Shunde, Guangzhou, Shenzhen, Cina
Kapasitas Produksi
50 sét / Bulan
Pakét
Dibungkus ku PE. Pilem atanapi kotak Puter-kai
Sarat pamayaran
T / T, L / C, Western Union, jsb
Mangsa jaminan
Sataun
Harga
Kéngingkeun Harga Terbaru

Detil Produk

Tanda Produk

Dasar, balok, pigura ayun, kolom tegak sareng sirah Grinding mangrupikeun bahan casting (dicaplokkeun pikeun nyegah deformasi). Aranjeunna gaduh résistansi ekstrim kana abrasi sareng deformasi, ogé sipat nyerep shock anu pangsaéna.

URAIAN

Mesin Beveling CGX261P Glass Straight Line sareng 9 motor anu cocog pikeun ngolah bevel & ujung handapeun lambar kaca kalayan sababaraha ukuran sareng kandelna.

Élmu kasar, grinding halus sareng poilshing tiasa réngsé dina hiji waktos. mastikeun akurasi sareng polishing kacaangan ngahontal pangaruh eunteung.

Dasar, balok, pigura ayun, kolom tegak sareng sirah Grinding mangrupikeun bahan casting (dicaplokkeun pikeun nyegah deformasi). Aranjeunna gaduh résistansi ekstrim kana abrasi sareng deformasi, ogé sipat nyerep shock anu pangsaéna.

Motor sirah grinding beveling nyaéta ti mérek internasional: ABB, Komponén listrik ti Schneider, sareng éta ogé ngagaduhan jalur perancah alloy Aluminium sareng transmisi sabuk Sinkron.

 

 

 

Dasar, balok hareup sareng tukang, ranjang sareng sirah grinding mangrupikeun bahan casting (dicaplokkeun pikeun nyegah deformasi), Anu tiasa nahan beban ageung sareng gaduh performa anu stabil.

 

 

Mangrupikeun perlengkapan grinding gelas anu pangsaéna pikeun ngolah kaca karajinan, hiasan sareng kaca jati, panto sareng windows, kaca spion kamar mandi sareng eunteung kosmétik, anu mangrupikeun mesin anu seueur dianggo.

 

 

APLIKASI

tubiai
in
wun
fh
ap

Kaca Pangwangunan

Kaca Industri

Panto sareng jandela Kaca

Kaca jati

Kaca Perkakas

NEMPAT RODA

1625886390(1)

 

Kandel Kaca 3-19mm
Ukuran Diproses Min 100 * 100mm
Ukuran Diproses Max 2500 * 2500mm
Laju prosés 0,5-5m / mnt
Beurat 4000kg
Total Kakuatan 21.5kw
 Pendudukan bumi 6500 × 1300 × 2500mm

BAGIAN STRUKTUR UTAMA

9325PLC

   01      QINGZHU Gir

Ngadopsi mérek kasohor “QIANGZHU”Kotak roda supados mesin langkung stabil.

 

 

 

涡轮箱
PLC

   02     Layar rampa Siemens PLC

Ngadopsi SIEMENS PLC sareng layar toél pikeun nembongkeun ketebalan kaca, kagancangan sareng inpormasi lengkep anu gampang dioperasikeun.

   03     Schneider Electric

Ngadopsi Schneider listrik kalayan perenah garis rapih anu ngajantenkeun mesin langkung aman sareng lancar.

 

电器
同步带

   04      Sabuk Timing Berkualitas Tinggi

Ngadopsi hkualitas igh sabuk waktos pikeun nganteurkeun gelasna, anu ngagaduhan umur jasa langkung lami sareng langkung akurat.

 

   05    ABB Grinding Motor

 

Ngadopsi mérek kasohor ABB pikeun motor grinding, awét sareng andal pikeun dipaké.

 

ABB
清洗后压板

   06    Alat Pembersih Bantalan Pungkur

Ngadopsi alat beberesih bantalan tukang pikeun mastikeun yén pelatna beresih sareng pangaruh polishing langkung saé.

   07     Bak cai stainless

 

Ngadopsi tina 2 sapotong cai stainless steel kualitas tank .Hiji kanggo ukuran sirkulasi cai dina 1400 * 500mm. Anu sanés kanggo cerium polishing cai hatur kalayan diameter fungsi mixer dina 600 * 600mm.

 

不锈钢水箱

Kasus PELANGGAN

3
2
1
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami